TOP

2013 Első Nyári Judo Táborunk

Huszonkét fővel indult a nyári judo tábor  a Bakos Fitness edzőteremben.

judo tábor7judo tábor6judo tábor5

 

 

 

 

 

 

A négy éves kortól a tizenöt éves korig, fiuk lányok egyaránt állták a sarat a nagy hőség ellenére. Az iskolások hétfő, szerda és a péntek reggelét is 3-5 kilométeres Duna parti futással kezdték. Az ovis korosztály programját inkább a játék és judo alaptechnikái megtanulása töltötte ki. A nagyok az erőnléti és judo edzések mellett kipróbálhatták a fallabdát, pingpongoztak és a foci tudásukat is megmutathatták.

judo tábor3judo tábor8judo tábor4

 

 

 

 

 

 

A csütörtöki házibajnokságon az ovisok szokták a szabályokat és a  környezetet, a diák korcsoportokban viszont kiélezett, parázs mérkőzéseket is láthattunk.
A pénteki övvizsgán a törpék szépen bemutatták azt az egy-két technikát amit tanultunk, így meg is kapták a kis csíkokat az övükre. A nagyobbak közül Tollár Levente és Pöhl Dávid sikeres vizsgát tett az 5. kyu-ra azaz a citromsárga övre. Gratulálunk nekik, és a többieknek is akik végig dolgozták a hetet!

4 799 hozzászólás. Leave a Reply

Leave a Reply

Your email is never published nor shared.

You may use these HTML tags and attributes:<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>